< >


Centrumbostäder nominerad till utmärkelsen Sveriges bästa hyresvärd

Idag glädjer vi oss åt den fina nominering som Centrumbostäder i Skara AB har fått! Det kommunala bolaget har nominerats som topp tre när Sveriges bästa hyresvärdar utses vid en digital gala på Berns den 10 februari.

I Kundkristallen belönas de hyresvärdar, både privata och kommunala, som lyckats extra bra inom utvalda områden. Vinnare blir de som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.

Centrumbostäder har nominerats i kategorierna Högsta serviceindex och Största lyft serviceindex. Serviceindex mäter hur hyresgästerna upplever service. När hyresgästerna själva får bestämma står det klart vilka fastighetsbolag som har möjlighet att vinna årets Kundkristaller.

För sjuttonde året i rad kommer fastighetsbranschens prestigefyllda pris ”Kundkristallen” att delas ut. Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Vinnare blir de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.

- Jag är otroligt stolt över vår engagerade personal som varje dag gör sitt yttersta för våra hyresgäster. Nomineringarna i sig är en vinst och ett kvitto på vår kvalitet, säger David Pettersson, vd på Centrumbostäder.

Nomineringarna har gjorts bland de stora och medelstora företag som under 2021 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Vinnarna kommer att utses den 10 februari.

Läs mer Länk till annan webbplats.

Denna sida uppdaterades