< >

Intresseanmälan

Vi är alltid intresserade av engagerade och kompetenta medarbetare. Om du vill jobba med oss ser vi gärna att du gör en intresseanmälan.

Här nedan kan du registrera din spontanansökan/intresseanmälan till våra olika förvaltningar och yrkesområden. Du klickar på länken för den eller de verksamheter du är intresserad av. I nästa steg skapar du en profil genom att registrera dina uppgifter, som därefter är sökbara för dem som arbetar med rekrytering. Har du frågor kring inloggning och registrering ska du vända dig till Varbi support, på telefonnummer 0520-58 00 50. 

Vi behåller din ansökan i 6 månader. Du får därefter en förfrågan per e-post om du vill att vi behåller din intresseanmälan. Du kan när som helst ändra eller ta bort din anmälan. 

Observera att en spontanansökan/intresseanmälan inte per automatik gör dig aktuell för de lediga arbeten som vi annonserar. Du måste själv bevaka och söka lediga jobb hos oss. Prenumerera gärna på våra lediga jobb.

Intresseanmälan för arbete inom räddningstjänsten görs via räddningstjänstens egna sidor.

Barn- utbildningsförvaltningen tar emot intresseanmälningar från dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie inom förskolorna i Skara kommun. Din intresseanmälan kan göras till förskolor i våra ytterområden Ardala, Axvall, Eggby och Varnhem eller till förskolorna i centrala Skara. Du anmäler dig via länkarna nedan som heter ”Intresseanmälan till förskola i Ardala, Axvall, Eggby och Varnhem” och ”Intresseanmälan förskola i centrala Skara”

Välkommen med din anmälan!

Denna sida uppdaterades