Maria Nyman, växeltelefonist

< >

Kontaktcenter

I kontaktcentret finns växel och turistinformation. Personalen i kontaktcentret pratar bland annat svenska, engelska och tyska.

Skara kommuns kontaktcenter tar emot besökare och växeltelefonisterna kopplar samtal till alla verksamheter inom kommunens organisation men även till kommunens bolag och Västergötlands museum. Skara, Lidköping och Götene har ett växelsamarbete, vilket gör att vi kan hjälpas åt om det ringer mycket.

Adress

Skara kommun
Södra Kyrkogatan 2
532 88 Skara

Telefonnummer

Telefon 0511-320 00
Växelns öppettider 
Måndag-fredag klockan 08.00-16.00
(gäller fram till 31 augusti, därefter 8.00-16.30)
Vardag före röd dag klockan 08.00-14.00

Med anledning av coronaviruset

Öppettider Kontaktcenter

Våra ordinarie öppettider är måndag-fredag klockan 08.00-16:30. 
Vardag före röd dag öppet klockan 08.00-14.00

Vi har för tillfället begränsad samhällsservice. Begräningningen innefattar kopieringsservice och lånedator som tillfälligt är stängda. Växel, turistinformation och kommunvägledning är öppen som vanligt. (gäller tillsvidare och tills annat meddelas.

För att minska smittspridningen ber vi dig i första hand att söka information på skara.se, ringa till oss på 0511-320 00 eller mejla skara.kommun@skara.se.

Vi ser gärna att du lämnar post och ansökningar/handlingar direkt i brevlådan bredvid trappan utomhus. Vi finns också i sociala medier Länk till annan webbplats..

Det här kan du göra i kontaktcentret

En plats för den lokala demokratin

I kontaktcentret kan du läsa handlingar och protokoll från våra nämnds- eller fullmäktigesammanträden. Hos oss kan du också lämna synpunkter eller klagomål på kommunens verksamheter.

I stadshusets aula webbsänder vi kommunfullmäktiges möten. Tider finns på skara.se/politik Länk till annan webbplats.. Följ fullmäktige i direktsändningar via skara.se/skaraplay Länk till annan webbplats. eller se i efterhand.

Hemestra eller semestra?

I kontaktcentret tipsar vi gärna om vad som händer i kommunen, med evenemang och aktiviteter. Oavsett om du vill äta gott, få tips om semesterboende eller hitta ett nytt smultronställe är du välkommen in. Vi lägger också upp evenemang på vastsverige.com/skara Länk till annan webbplats.. Vi finns också på Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook. Länk till annan webbplats.

Hitta hit

För att göra ditt besök så praktiskt som möjligt går bussen förbi precis vid husknuten. Det är 300 meter att gå från busstationen om du inte vill ha skjuts ända fram. Det finns parkeringsplatser precis vid entrén på Södra Kyrkogatan, men också på Stortorget och Skoltorget som ligger nästgårds. Kolla gärna på skara.se/hittaparkering.

Denna sida uppdaterades