Flygbild Skara centrum

Foto: Janne Andersson Skara

< >

Näringsliv

Här hittar du en mängd olika vägar till utveckling av din verksamhet. Tveka inte att slå en signal om det är något du undrar! Vi finns till för att underlätta etableringar och undanröja tillväxthinder.

Vårt mål är Sveriges bästa dialog

Mat, transporter och logistik, handel, nöjen och musik är viktiga branscher för Skara. Här finns flera värdefulla nätverk och ett näringslivsråd. Skara näringslivsråd arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att etablera sig och för att de befintliga ska kunna utvecklas och växa. Näringslivsrådet arbetar i nära samarbete med kommunens medarbetare och målet är att ha Sveriges bästa dialog mellan kommun och näringsliv.

Vi finns också på Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats, allt för att kunna skapa en #ännubättredialog mellan kommunen och näringslivet.

Näringslivsfrukostar

Vi träffas för näringslivsfrukostar för att nätverka och utbyta idéer. Vi bjuder på enklare frukost. Vi byter plats och tema för att beröra olika delar i vår kommun.

Vårens frukostar är inställda.

Fastighetsägarträffar


Lokal fastigetsträff
Datum: 10 juni oktober 2020
Plats: webblänk skickas ut till anmälda
Anmälan senast 8 juni till

Skaraborgs Fastighetsdag
Datum: 22 oktober 2020
Plats: Skara Stadshus, aulan
Anmälan och mer information: Läs merlänk till annan webbplats


Har du idéer på innehåll eller vill vara värd för en av våra kommande näringslivsfrukostar? Kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg.

Med reservation för ändringar av tid, datum och innehåll.

Denna sida uppdaterades 2020-05-27

Dela: