Flygbild Skara centrum

Foto: Janne Andersson Skara

< >

Dialog och kontakt

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar! Vi finns till för att underlätta etableringar och undanröja tillväxthinder.

Vårt mål är ett företagsklimat i toppklass

Gröna näringar, transporter och logistik, tillverkning och besöksnäring är viktiga branscher för Skara. Här finns flera värdefulla nätverk och näringslivsföreningar. Vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att etablera sig och för att de befintliga ska kunna utvecklas och växa. Näringslivsföreningen MEGA+ arbetar i nära samarbete med kommunens medarbetare och målet är att ha ett företagsklimat i toppklass.

Företagsbesök

Vill ni ha ett företagsbesök? Oavsett om det är digitalt eller på plats är vi intresserade att veta mer om er verksamhet. Kontakta oss!

Nätverksträffar

Nätverk för tillverkningsindustrin

Ett nätverk för företag inom tillverkningsindustrin i Skara. Nätverket träffas fyra gånger på er år. Kontakta Helena Nyman Friberg om du vill delta.

Nätverk för besöksnäring och kreativa näringar

Ett nätverk för verksamheter inom besöksnäring, kreativa och kulturella näringar. Kontakta Tove Ekblad om du vill delta.

Näringslivsfrukostar för alla

Vi träffas för näringslivsfrukostar för att nätverka och utbyta idéer. Vi byter plats och tema för att beröra olika delar i vår stad. Har du idéer på innehåll eller vill vara värd för en av våra kommande näringslivsfrukostar? Kontakta Helena Nyman Friberg.

Aktuella träffar

Näringslivsfrukost på Skara energi

När: 24 maj kl.8-9
Var: Skara energi
Inled dagen med kaffe, fralla och intressant information hos Skara energi. Vd Magnus Jacobsson berättar om verksamheten och aktuella frågor och utmaningar såsom t.ex. solceller, elektrifiering, fiber m.m. VÄLKOMNA!
Anmälan Länk till annan webbplats.

Dialog om Djäkneplatsen

När: 30 maj kl.15
Kom med synpunkter på omgestaltningen av Djäkneplatsen.
Anmälan Länk till annan webbplats.

Nätverksträff tillverkningsindustrin

När: 31 maj kl.8-10
Var: Skaraverken
Vi samlar Skaras tillverkande företag till en nätverksfrukost på Skaraverken. Det bjuds på kaffe och smörgås. Alla som medverkar kan ta upp frågor eller funderingar samtidigt som det är en chans att nätverka och utbyta erfarenheter.
Anmälan Länk till annan webbplats.

Med reservation för ändringar av tid, datum och innehåll.


Denna sida uppdaterades