Flygbild Skara centrum

Foto: Janne Andersson Skara

< >

Dialog och kontakt

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar! Vi finns till för att underlätta etableringar och undanröja tillväxthinder.

Vårt mål är ett företagsklimat i toppklass

Gröna näringar, transporter och logistik, tillverkning och besöksnäring är viktiga branscher för Skara. Här finns flera värdefulla nätverk och näringslivsföreningar. Vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att etablera sig och för att de befintliga ska kunna utvecklas och växa. Näringslivsföreningen MEGA+ arbetar i nära samarbete med kommunens medarbetare och målet är att ha ett företagsklimat i toppklass.

Företagsbesök

Vill ni ha ett företagsbesök? Oavsett om det är digitalt eller på plats är vi intresserade att veta mer om er verksamhet. Kontakta oss!

Nätverksträffar

Nätverk för tillverkningsindustrin

Ett nätverk för företag inom tillverkningsindustrin i Skara. Nätverket träffas fyra gånger per år. Kontakta Helena Nyman Friberg om du vill delta.

Nätverk för besöksnäring, kulturella och kreativa näringar

Ett nätverk för verksamheter inom besöksnäring, kreativa och kulturella näringar. Kontakta Tove Ekblad om du vill delta.

Näringslivsfrukostar för alla

Vi träffas på näringslivsfrukostar för att nätverka och utbyta idéer. Vi byter plats och tema för att beröra olika delar i vår kommun. Har du idéer på innehåll eller vill vara värd för en av våra kommande näringslivsfrukostar? Kontakta Helena Nyman Friberg.

Temaluncher för ett ännu starkare företagsklimat

I höst inför vi ett nytt sätt att mötas och samtala om vårt näringsliv och om hur vi gemensamt stärker vårt företagsklimat. Skara kommun bjuder på lunchen och du bidrar med idéer, synpunkter och engagemang. Länk för anmälan nedan.

Aktuella träffar

1 feb Informationsträff för café-, restaurang- och logiverksamheter i Skara. Anmälan Länk till annan webbplats.

21 feb Näringslivsfrukost på Planeten. Anmälan Länk till annan webbplats.

23 mar Upphandling inom bygg och entreprenad. Digital träff. Anmälan Länk till annan webbplats.

Med reservation för ändringar av tid, datum och innehåll. 


Denna sida uppdaterades