Flygbild Skara centrum

Foto: Janne Andersson Skara

< >

Dialog och kontakt

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar! Vi finns till för att underlätta etableringar och undanröja tillväxthinder.

Vårt mål är Sveriges bästa dialog

Mat, transporter och logistik, handel och musik är viktiga branscher för Skara. Här finns flera värdefulla nätverk och ett näringslivsråd. Skara näringslivsråd arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att etablera sig och för att de befintliga ska kunna utvecklas och växa. Näringslivsrådet arbetar i nära samarbete med kommunens medarbetare och målet är att ha Sveriges bästa dialog mellan kommun och näringsliv.

Företagsbesök

Vill du ha ett företagsbesök? Oavsett om det är digitalt eller på plats är vi intresserade att veta mer om er verksamhet. Kontakta oss!

Sociala medier

Vi finns på Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats, allt för att kunna skapa en #ännubättredialog mellan kommunen och näringslivet.

Nätverksträffar

Näringslivsfrukostar

Näringslivsfrukost om LEADER och landsbygdsutveckling
Datum: 22 april kl.8-9
Plats: digitalt via Teams

Sätt på kaffet och fixa någon god frukost och ring in till mötet på Teams. Vi börjar kl. 8 men du har möjlighet att ringa in från 7.45 för att testa tekniken. 

Program
Lovisa Johansson Hollsten från LEADERlänk till annan webbplats deltar för att berätta om genomförda LEADER-projekt samt framtida möjligheter. LEADER stöttar lokala idéer och kan hjälpa till att finansiera projekt som bidrar till lokal utveckling i vårt område. Vi får bl.a. veta mer om hur t.ex. Stekosterian och Liljedalens musteri fått stöd av LEADER.

Övrigt om aktuella frågor i Skaras näringsliv.

Anmälanlänk till annan webbplats

Vi träffas för näringslivsfrukostar för att nätverka och utbyta idéer. Vi byter plats och tema för att beröra olika delar i vår stad men just nu sker de digitalt. Har du idéer på innehåll eller vill vara värd för en av våra kommande näringslivsfrukostar? Kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg.

Med reservation för ändringar av tid, datum och innehåll.

Denna sida uppdaterades

Dela: