Flygbild Skara centrum

Foto: Janne Andersson Skara

< >

Dialog och kontakt

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar! Vi finns till för att underlätta etableringar och undanröja tillväxthinder.

Vårt mål är Sveriges bästa dialog

Mat, transporter och logistik, handel och musik är viktiga branscher för Skara. Här finns flera värdefulla nätverk och ett näringslivsråd. Skara näringslivsråd arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att etablera sig och för att de befintliga ska kunna utvecklas och växa. Näringslivsrådet arbetar i nära samarbete med kommunens medarbetare och målet är att ha Sveriges bästa dialog mellan kommun och näringsliv.

Företagsbesök

Vill du ha ett företagsbesök? Oavsett om det är digitalt eller på plats är vi intresserade att veta mer om er verksamhet. Kontakta oss!

Sociala medier

Vi finns på Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats, allt för att kunna skapa en #ännubättredialog mellan kommunen och näringslivet.

Nätverksträffar

Work shop

Vill du vara med och påverka hur Skara kommun arbetar med upphandling?

I 2020 års enkätundersökninglänk till annan webbplats från Svenskt näringsliv om företagsklimatet i Skara, fick Skara under godkänt (2,89 där 3,0 är godkänt och 5,0 är max) på frågan om upphandling och det vill vi gå till botten med. Den 28 januari planerar vi en digital workshop för att titta på hur vi arbetar med upphandling i Skara kommun. Målet är att ta fram ett gemensamt förbättringsförslag.

Workshopen leds av Ulrika Riseby från www.great.selänk till annan webbplats och finansieras delvis av projektet Stärkt företagsklimat i Skaraborglänk till annan webbplats.

Praktisk information:

Mötet pågår 14-16. Från 13.30-14.00 har deltagarna möjlighet att ringa in för att testa tekniken

Anmälan till workshop om upphandlinglänk till annan webbplats

Näringslivsfrukostar

Vi träffas för näringslivsfrukostar för att nätverka och utbyta idéer. Vi bjuder på enklare frukost. Vi byter plats och tema för att beröra olika delar i vår stad. Har du idéer på innehåll eller vill vara värd för en av våra kommande näringslivsfrukostar? Kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg.

Med reservation för ändringar av tid, datum och innehåll.

Denna sida uppdaterades 2020-12-21

Dela: