Truck på lager
< >

Etablering och tillväxt

Etableringsgrupp

Vi har en etableringsgrupp som står redo att ta emot dina frågor om en etablering i Skara. I gruppen sitter representanter från kommunen, fastighetsägarna och nyföretagarcentrum med. Målet är att arbeta för hållbara etableringar och var en väg in mot flera instanser. Vi jobbar proaktivt med etableringar, hjälper till med lokalbyten och vägleder intressenter.

Kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg om du vill veta mer.

Företagslots

Vid ett lotsmöte får företagaren information om vilka tillstånd som krävs och vilket stöd man kan få vid etablering eller om man vill växa med befintlig verksamhet. Lotsgruppen sätts samman beroende på ärendets art. Detta är ett uppskattat koncept som spar tid både för kommunen och företagen.

Kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg om du vill nyttja tjänsten.

Nyföretagarcentrum

Skara kommun tycker det är viktigt med ett livskraftigt och dynamiskt näringsliv. Därför är det också viktigt att stimulera till och stötta nyföretagande. I samarbete med Nyföretagarcentrum kan du som är nyfiken på att starta eget få individuell rådgivning. Nyföretagarcentrums rådgivare är erfarna företagare och bollar just dina tankar och frågor. Grundinställningen är att alla idéer är bra tills motsatsen bevisats.

Välkommen att kontakta Nyföretagarcentrum i Skara.

Nyföretagarcentrum Länk till annan webbplats.

Vill du växa?

Ta hjälp av de stödaktörer som finns att tillgå. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg.


Denna sida uppdaterades