< >

2016-10-28

Årets företagare utsedda

Årets företagarfest anordnas som ett samarbete mellan Skara kommun och Företagarna i Skara. Flera priser delas ut av olika aktörer på festen, bland annat Företagarnas pris till Årets företagare i Skara kommun. Vinnaren nomineras automatiskt till Företagarna i Sveriges omröstning längre fram.

Årets Företagare 2016 är Stefan Carlsson, Lars Molitor och Jonas Martinsson på Werners Gourmetservice.

De har valts med motiveringen:

”Ett företag med stadig och stark tillväxt som fortsätter att växa. De har satsat och utökat. Ett företag med stor spridning i landet som Skara skall vara stolta över. Kontoret har blivit till ett smycke i staden.”

- Styrelsen i Företagarna har tagit emot nomineringar och det är inte lätt att komma fram till beslut då det finns många bra och framgångsrika företagare i Skara, men det här valet känns helt rätt, säger Fredrik Lövgren, vice ordf i Företagarna i Skara.

Werners Gourmetservice har funnits i 26 år och i nuläget har företaget är närmare 50 medarbetare. idag ägs bolaget av Stefan Carlsson, Lars Molitor och Jonas Martinsson. Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur och deras affärsidé säger: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer matupplevelsen”.

De har kockar och konditorer som största målgrupp men även hemmakockar kan fylla sitt skafferi med spännande smaker.

Förutom produktförsäljning hålls det flitigt utbildningar och inspirationsdagar i deras fina lokaler som har utbildningskök och en matsal som rymmer 120 personer.

Kontaktperson i Företagarna

Fredrik Lövgren, vice ordförande i Företagarna i Skara Mobil: 0707-685549 Epost: info@kuvar-ett.se

Kontaktperson i Skara kommun

Anna Sundbom, näringslivschef Tel direkt: 0511-320 06 Epost: anna.sundbom@skara.se

Denna sida uppdaterades 2016-10-28

Dela: