< >

2019-09-09

Besöksrekord på Seniormässan

Seniormässan arrangerades av Skara senior och är ett samarrangemang mellan SPF Seniorerna, PRO, Studiefrämjandet, SKPF pensionärerna, folkhälsorådet och Skara kommun. Fredagens upplaga av Seniormässan var den sjätte i ordningen och slog besöksrekord med 560 personer som löste entrélotter. Ett tack till alla som kom och gjorde mässan till en fantastisk dag!

På mässan fanns utställare från såväl kommunens omsorgsförvaltning som ABF, Centrumbostäder och Friskis & Svettis. Pensionärsföreningarna ställde upp med frivilliga som ordnade i lokalen på Fokus redan på torsdagen och sedan med entrén på fredagen, fikaförsäljning, parkering och städning.

På programmet under fredagen fanns imitatören Anders Mårtensson som också ordnade allsång till Cornelius Wreesviks sånger, floristen Viola Lugn Olsson som visade blomsterarrangemang och en modevisning med kläder från Ingrids, ByLotta och Design&Känsla. Elisabet Stålarm var konferencier.

– Utan ett så gott samarbete hade vi inte haft en så bra mässa, så tack till alla som engagerat sig. Och ett tack också till alla som kom, det är ju för besökarna vi gör den här dagen sedan flera år tillbaka. Vill man träffas mera är man varmt välkommen till Seniorkaféet, där vi både har programaktiviteter och ett fik som är öppet sex dagar i veckan, säger frivilligsamordnare Solveig Svantesson.

Denna sida uppdaterades 2019-09-09

Dela: