< >


Petra Vedebrand blir ny vård- och omsorgschef

Petra Vedebrand blir ny vård- och omsorgschef Skara kommun. Petra tillträder sin tjänst efter årsskiftet.

Petra är idag tillförordnad avdelningschef för lokalvården och verksamhetsutvecklare på förvaltningen service och teknik. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kvalitets-och utvecklingsfrågor och hon har tidigare erfarenheter av bland annat facklig samverkan. Dessutom har Petra tidigare arbetat inom anhörig-och frivilligverksamheten och är därför ett känt ansikte för många.

– Petras ledarskap är den typ av ledarskap som vi kommer vara i behov av i och med framtidens utmaningar. Hon är kommunikativ, ser helheter och är bra på att bygga starka arbetsgrupper. Petra kommer att vara en viktig kugge i att fortsätta driva det utvecklingsarbete som pågår och hitta nya smarta lösningar med de resurser vi har, säger Pernilla Magnusson förvaltningschef på omsorgsförvaltningen.

Petra stod sig starkast i rekryteringen trots flera bra och kvalificerade sökande.

– Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet som ny vård- och omsorgschef. Då jag har min bakgrund inom beteendevetenskap och framtidsstrategi ser jag fram emot att bidra till de utvecklingsområden som vård- och omsorg står inför. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna, säger Petra Vedebrand.

– Jag är övertygad om att Petra är rätt person för uppdraget och jag ser fram emot att hon ska börja jobba hos oss, avslutar Pernilla.

Denna sida uppdaterades

Dela: