< >

2019-11-04

Bilaga om Skara kommun når ut i hela landet

Den 4 november delas en reklamfinansierad bilaga ut tillsammans med Svenska Dagbladet i hela landet. Bilagan handlar helt och hållet om Skara och presenterar kommunen ur olika aspekter: att leva, bo och verka.

Flera större företag i Skara har valt att vara med och annonsera. Bland annat kan man läsa om hur Skaras geografiska läge gjort att företag har etablerat sig här och även utökat sin verksamhet. I bilagan har vi också fått möjlighet att berätta att Skara ligger väl till i flera undersökningar, som till exempel Fastighetsägarbarometern och Sveriges kommuners och landstings undersökning om myndighetsutövning. Det är två faktorer som gör att man som företagare eller privatperson kan vilja etablera sig här.

Storslaget i det lilla

Skara är också en kulturell hotspot, vilket vi har velat lyfta fram genom att visa på det stora utbudet av teater och annan kultur som bara är möjlig genom goda samarbeten mellan aktörer som verkar nära varandra. Även evenemang och andra besöksanledningar lyfts fram.

- Vi är stolta och glada över att få välkomna dig att ta del av det rika utbud som gör Skara storslaget i det lilla, att öppna dörrarna till tusen års historia och tusen möjligheter framåt, skriver kommunalrådet Ylva Pettersson och kommundirektör Gustaf Olsson i sin gemensamma inledning.

Bilagan finnas också på nätet i en digital version med adressen flyttatillskara.se.länk till annan webbplats(Sidan ser bäst ut med webbläsarna Firefox, Safari och Chrome)

Den fysiska bilagan kommer att finnas i kontaktcentret i en mindre upplaga.

Denna sida uppdaterades 2019-11-04

Dela: