< >


Smittspridning på förskolan Kastanjen

Personer som vistats på förskolan Kastanjen i Ardala har bekräftats med covid-19. För att stoppa smittspridningen genomför vi just nu smittspårning och omfattande testning. Avdelningarna Bamse blå och Bamse gul är stängda resten av veckan. UPPDATERING 2021-04-30: Bamse blå och Bamse gul hålls stängda även den 3 maj.

– Vårdnadshavare fick igår information om läget och vi har bett att de som kan har sina barn hemma resten av veckan, tills vi vet hur omfattande smittspridningen är. Precis som vanligt i dessa tider kommer vi att hygienstäda lokalerna och fortsätta att informera vårdnadshavare när vi vet mer, säger Ulrika Kragner, barn- och utbildningsförvaltningens biträdande förvaltningschef.

Fortsätt följa rekommendationerna

För att bromsa smittspridningen i samhället måste alla och envar fortsätta följa rekommendationerna från myndigheterna. Smittspridningen är fortsatt hög i regionen och det är ett stort tryck på sjukvården. Upplever man minsta symptom hos sig själv eller sina barn är det av yttersta vikt att man stannar hemma i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation.

Denna sida uppdaterades

Dela: