< >


Hurra!

Äntligen kör vi igång vår efterlängtade kulturblogg i Skara kommun. Hurra!

Vad händer i Skara på kulturens område? Vad är på gång? Tips om kulturevenemang, utställningar, konst, teater, musik, dans, litteratur, föreläsningar, kultursamtal, bibliotek, föreningsliv, kultur i skolan, kultur för barn- och unga. Vi kommer ta upp nationell, regional, lokal kulturpolitik, forskning, allt mellan himmel och jord i kulturens ljuvliga värld.

Just denna vecka ser vi fram emot författaren Fatima Bremmers besök Pdf, 1.1 MB. på Rosers salonger på torsdag den 7 mars klockan 19.00. Evenemanget är gratis.

Det är en gång på hundra år som en skarabo har tilldelats Sveriges finaste litteraturpris, Augustpriset. Boken ”Ett jävla solsken – en biografi om Ester Blenda Nordström” har hyllats överallt. Den blir snart både teaterpjäs och utställning. Om man inte hinner läsa boken till torsdag så kan man få en fin introduktion genom att lyssna på radio.

Fatima Bremmers program i Sommar i P1 Länk till annan webbplats..

/Åsa Veghed, kulturchef

Kommentarer
  1. Malin
    Kunde tyvärr inte komma till Rosers den 7/3 och lyssna, men har lyssnat på Fatima Bremmers sommarprat i P1 och det var verkligen en sträck-lyssning - en blir helt insugen i hennes historia om Ester Blenda. Rekommenderas!
    # 1
    tisdag, 12 mars kl. 11:40
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Denna sida uppdaterades