< >


Tips! Rekommenderar varmt pjäsen Allt som är värt, Riksteatern

På fredag den 22 nov. kommer Riksteatern till Skara med Pjäsen Allt som är värt.

Jag har hört så mycket bra om denna pjäs och vill varmt rekommenderar den.Vi ses kl.19 i Metis Gymnastiksal på fredag!

En upplyftande pjäs om nedstämdhet
Med värme, humor och hits från 1987 till idag tacklas svåra ämnen på ett avväpnande, rörande och roligt sätt. Allt som är värt har snabbt blivit en internationell succé. Nu gör Riksteatern en uppsättning som turnerar över hela landet. Upplev en överraskande monolog där publiken och skådespelaren tillsammans skapar föreställningen!

Det här är historien om en sjuårig pojke, som får veta att hans mamma ligger på sjukhus på grund av att hon inte längre vill leva. För att rädda sin mamma gör pojken gör en lista över allt som är värt att leva för: 1. Glass. 2. Vattenkrig. 3. Randiga saker. 4. Kung fu-filmer. 5. Berg- och dalbanor… 314 punker!

Listan fortsätter växa. Och det gör pojken också. Vi följer honom från1987 till idag, från barn till vuxen, genom skola, kärlek, jobb – genom livet. Allt eftersom listan fylls med positiva saker börjar han inse vilken betydelse listan har i hans eget liv. Kanske är det till och med så, att den som verkligen blir räddad av listan, är han själv?


Det som började som ett sätt att handskas med en svår situation, blir till en livslång påminnelse om att det finns glädje i det till synes obetydliga. Att det ordinära i själva verket kan bli något extraordinärt.

https://www.riksteatern.se/forestallningar/allt-som-ar-vart/201911221900-87267G Länk till annan webbplats.

Åsa Veghed, kulturchef

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Denna sida uppdaterades