< >

Evenemang

Att Skara är en levande småstad märks inte minst på den uppsjö av evenemang som erbjuds invånare och besökare. Här finns något för alla smaker, för alla åldrar och allt som oftast är evenemangen helt gratis.

Vad sägs om till exempel sommarkvällar med kända artister på scenen, utomhusbio, Stochampionat, kulturnatt som inleder en späckad kulturvecka, filmfestival, teaterföreställningar, revyer, konserter i Domkyrka och Klosterkyrka eller julmässa?! Detta är bara ett litet axplock av evenemangsåret i Skara.

I vår evenemangskalender hittar du all information du behöver!
Evenemangskalender

Vill du tipsa oss om ett evenemang? Använd länken till höger!

Nyhetsbrev turism

Skara turistbyrå ger ut ett nyhetsbrev där vi tipsar om olika evenemang och lyfter andra aktuella nyheter för våra besökare och skarabor. Vi sammanställer också evenemangen i "Pågångbladet" där du lätt ser vad som händer dag för dag. Det kan du ladda ner via länken i högerspalten.

Nyhetsbrevet utkommer en gång i månaden, strax före månadsskiftet. Välkommen som prenumerant, använd länken till höger! 

OBS! Vi har valt att inte sammanställa något På gång-blad för april 2020 eftersom de flesta evenemangen är inställda på grund av Coronaviruset. Vi hänvisar istället till månadens nyhetsbrev som har extra många tips på utomhusaktiviteter.

Denna sida uppdaterades 2020-04-30

Dela: