< >

Vilanbadet - familjebadet för både stor och liten

Inomhusbadet kommer att stängas från 12 maj på grund av en stor renovering där vi ska byta ut hela fläktsystemet. 
Renoveringen beräknas vara klar 3 oktober.
Utebadet är öppet fram tills 19 september (måndag)

Välkomna till Vilanbadet, ett badhus full med aktiviteter

Strand och plaskbassäng

Badhuset är ett modernt inom- och utomhusbad. Inomhus finns en motionsbassäng (25 meter) med 6 banor. I samma bassäng finns också en grund ”strand” med småbubblor och vattenkastare samt en plaskbassäng för de minsta barnen.

Varmbassäng och tillgänglighet

Vår varmbassäng håller behagliga 33 grader och har en höj- och sänkbar botten och en handikappslift. Inomhus hittar du dam/herrbastu, härliga bubbelpooler som håller 37 grader och även dom har en handikappslift.

Fart och fläkt i kanan

För den som gillar hög fart passar vår 63 meter långa vattenrutchbana perfekt, den har en fallhöjd på hela 6 meter och den går både utomhus och inomhus. Med hjälp av vårt tidur är det enkelt att se vem som är snabbast.

Utomhusbadet

Utomhus finns en motionsbassäng (50 meter) med 8 banor, en mellanbassäng samt en barnbassäng, som är öppna juni-augusti. Här finns även vår uppskattade utomhusrelax, under öppen himmel kan du året runt njuta av ett 37-gradigt bad i bubbelpool eller varmkälla.

Ångbastu och massagestolar

Vi har öppet våra torrbastur både i simhallen och i uterelaxen med en temperatur på 60°C. Dessa 60°C är inget garanterat smittskydd mellan de som vistas i bastun, utan endast en förhöjd säkerhet mot smitta relaterad till ytor.

Efter badet kan du välja att (ta ett bastubad i vår ångbastu eller stora panoramabastu) njuta i vårt solrum, slappna av i våra massagestolar, träna i vårt motionsrum eller ta en fika i vårt café.

Bastu Aufguss

Vi har även Bastu Aufguss på tisdagar och fredagar som ingår i din badentré. 
Under en aufgussittning häller man på väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar.
Värmen viftas omrking och ger en härlig spridning i bastun. Sittningarna sker helt i tystnad för att ge bästa lugn och harmoni. En riktigt njutbar upplevelse med allt från lugnande till uppiggande dofter!

Badhuscafé

Vilans egna badhuscafé erbjuder lättare mat, fika och dryck. Det finns också hälsosammare alternativ för dig som vill simma lite längre.

Tagg till skåp

När du betalar entré får du ett armband/tagg, med ett chip, som ska sitta runt handleden under ditt besök. Armbandet öppnar spärrarna till entréen, omklädningsrummen och skåp.

Denna sida uppdaterades