< >

Vilanbadet - familjebadet för både stor och liten

Fredag 28 maj öppnar vi utebadet!
Vi tar in MAX 400 badgäster på hela området vara MAX 100 inomhus.
När vi öppnar upp utomhus behöver man inte längre boka tid.

När du besöker oss - tänk på att:

 • Maxantalet för besökare är 400 på badområdet
  varav max 100 inomhus samtidigt
 • Om du känner dig sjuk stannar du hemma, du är välkommen när du är frisk.
 • Var noga med att hålla avstånd över hela området! Simma inte i stim.
 • Kom gärna ombytt.
 • Samtliga skåp i omklädningsrummen på Vilanbadet kommer att vara stängda, likaså alla värdeskåp. Du ansvarar själv för dina värdesaker!
 • Det finns flera duschmöjligheter.  
 • Betala gärna med Swish på Vilanbadet. 
 • När utebadet på Vilan öppnar så stängs samtliga bastubad.
 • Vi har ingen maxgräns i omklädningsrum, mortionsrummet samt varmbassängen, men du som gäst rekommendaras fortfarande att hålla avstånd. Om det är mycket folk på en liten yta så som omklädningsrum, motionsrummet samt varmbassängen, välj då istället att återkomma när det är mindre gäster i utrymmet/bassängen
 • Vänligen repsektera de riktlinjer som sitter uppe för dig som besökare

Vi hoppas på en härlig sommar!


Viktigt är att följa de restriktioner som anvisas i badhuset


Du behöver inte längre ha hänglås till skåpen i omklädningsrummen utan låser/låser upp skåpen med din tagg/armband. Vilans badhuscafé har också uppdaterat sitt utbud och erbjuder nu hälsosammare alternativ för dig som vill simma lite längre.

Strand och plaskbassäng

Badhuset är ett modernt inom- och utomhusbad. Inomhus finns en motionsbassäng (25 meter) med 6 banor. I samma bassäng finns också en grund ”strand” med småbubblor och vattenkastare samt en plaskbassäng för de minsta barnen.

Varmbassäng och tillgänglighet

Vår varmbassäng håller behagliga 33 grader och har en höj- och sänkbar botten och en handikappslift. Inomhus hittar du dam/herrbastu, härliga bubbelpooler som håller 37 grader och även dom har en handikappslift.

Fart och fläkt i kanan

För den som gillar hög fart passar vår 63 meter långa vattenrutchbana perfekt, den har en fallhöjd på hela 6 meter och den går både utomhus och inomhus. Med hjälp av vårt tidur är det enkelt att se vem som är snabbast.

Utomhusbadet

Utomhus finns en motionsbassäng (50 meter) med 8 banor, en mellanbassäng samt en barnbassäng, som är öppna juni-augusti. Här finns även vår uppskattade utomhusrelax, under öppen himmel kan du året runt njuta av ett 37-gradigt bad i bubbelpool eller varmkälla.

Ångbastu och massagestolar

På grund av den rådande pandemin håller vi ångbastun fortsatt stängd.

Vi har öppet våra torrbastur både i simhallen och i uterelaxen med en temperatur på 60°C. Dessa 60°C är inget garanterat smittskydd mellan de som vistas i bastun, utan endast en förhöjd säkerhet mot smitta relaterad till ytor.

Efter badet kan du välja att (ta ett bastubad i vår ångbastu eller stora panoramabastu) njuta i vårt solrum, slappna av i våra massagestolar, träna i vårt motionsrum eller ta en fika i vårt café.

(Under rådande pandemi så har vi ställt i all Bastu Aufguss
Vi har även Bastu Aufguss på tisdagar och fredagar som ingår i din badentré. Vill du boka tid så kan du göra det på lördagar då vi har Bastu Aufguss Extreme.)

 

Välkommen!

Denna sida uppdaterades

Dela: