Tennisbanor ute
< >

Tennis

På Vilans Fritidsområde finns det totalt fem stycken tennisbanor för bokning varav två stycken är inomhus och tre stycken är på grus utomhus. Utomhusbanorna invigdes 2016 och drivs av Skara kommun, och tennishallen ägs numera av Skara kommun.

Skara Tennisklubb är vår lokala förening som bedriver verksamhet för såväl juniorer och seniorer som också har lyckats fostra fram Sveriges idag två bästa tennisspelare i Elias och Mikael Ymer. www.skaratennis.se Länk till annan webbplats..

Banorna hyrs även ut till privatpersoner och företag för mer information om bokning klickar ni på följande länk. www.bokatennis.nu/skaratk Länk till annan webbplats.

Med både inomhus banor och utomhusbanor som ligger precis bredvid varandra och alla andra goda möjligheter Vilans Fritidsområde kan erbjuda med boende och aktiviteter i direkt anslutning till banorna är det perfekta förutsättningar att anordna sommarläger eller tävlingar hos oss. Fullständig information om vår lägerverksamhet hittar ni i följande länk. www.vastsverige.com/skara/lager-pa-vilan/ Länk till annan webbplats.

Har du frågor om våra tennisbanor och lägerverksamhet så kontakta oss gärna.

Denna sida uppdaterades