Skapa event på Vilans fritidsområde

Skara har varit en mötesplats i tusen år – för affärer och nöjen, musik och dans, idrott och konst, handel och studier. Skara har den lilla stadens charm men bjuder på stora möjligheter för såväl möten som evenemang.

Här kan du hitta information om mötes- och konferensmöjligheterna i Skara. Anordna träffar under glittrande stjärnhimmel eller omgiven av konstverk. Här får du vägledning om arenor, evenemangsplatser, kontaktpersoner, bestämmelser, säkerhet och tillstånd.

Arrangera evenemang i Skara

Skara erbjuder en rad resurser för att arrangera framgångsrika evenemang. Här finns flera cateringföretag med hög kapacitet som kan hantera stora beställningar. Staden har ett väletablerat samarbete mellan lokala krögare för att säkerställa smidig hantering av mat och dryck vid olika evenemang. En av Skaras största styrkor är den starka gemensamma viljan att samarbeta för att skapa något unikt och minnesvärt. Dessutom finns ett komplett fritids- och eventområde som gör det möjligt att genomföra aktiviteter och evenemang i alla storlekar och format.

För den som behöver utrustning, finns uthyrare av stolar samt tillgång till tältuthyrning, scen- och ljudexpertis. Dessutom kan filmare och fotografer anlitas för att föreviga evenemanget. Skara har även en rik tillgång på kompetens inom musik- och teaterutbildningar samt ett levande föreningsliv, vilket bidrar till evenemangens kvalitet och variation.

Länkar

Kontakt

Verksamhetsutvecklare

E-post: peter.gustavsson2@skara.se
Telefon 072-716 86 96

Besöksadress

Fritidsgatan 13

Frågor eller synpunkter

E-post: vilan@skara.se

Kontaktcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Öppet Stänger kl. 16.30