iKomet

iKomet är en digital version av vår föräldraskapsstödsutbildning Komet. iKomet är en kurs för dig som har barn mellan 3-11 år och vill förbättra relationen och minska konflikterna mellan dig som förälder och ditt barn.

Kursen är helt digital så du kan själv välja helt när det passar att gå kursen. Under 10 veckor har du som deltagare kontinuerlig kontakt med en behandlare som stöttar under tiden du går kursen.

iKomet består av sju avsnitt som tar ca 1-1,5 timmar att gå igenom per gång. Arbetet med kursen sträcker sig över 10 veckor. Avsnitten innehåller information i form av, text, filmer samt övningar och planering för att stötta föräldrar i sin vardag med sitt barn.

Bygger på aktivt deltagande

Utbildningen bygger på aktivt deltagande och innehåller exempel och verktyg för hur du kan bemöta ditt barn. Du som förälder får konkreta förslag och övningar att öva på hemma mellan avsnitten, som ni sen går igenom tillsammans med en behandlare.

Alla övningar och innehållet i kursen bygger på forskning om hur konflikter kan minskas och hur relationen kan stärkas mellan barn och förälder

Kursen är kostnadsfri.

Tekniska förutsättningar

För att delta i iKomet behöver du ha tillgång till internet, en dator, smarttelefon eller Ipad. Inloggning sker på en plattform som bygger på att du har en e-postadress samt ett mobilnummer.

Intresseanmälan till IKomet

Vill du veta mer om Komet eller vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar med denna föräldraskapsstödsutbildning?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Kontaktcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Stängt Öppnar 21 okt kl 08.00