< >

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade och kompetenta medarbetare. Om du vill jobba med oss ser vi gärna att du gör en intresseanmälan.

Här nedan kan du registrera din spontanansökan/intresseanmälan till våra olika förvaltningar och yrkesområden. Du klickar på länken för den eller de verksamheter du är intresserad av. I nästa steg skapar du en profil genom att registrera dina uppgifter, som därefter är sökbara för dem som arbetar med rekrytering. Har du frågor kring inloggning och registrering ska du vända dig till Varbi support, på telefonnummer 0520-58 00 50. 

Vi behåller din ansökan i 6 månader. Du får därefter en förfrågan per e-post om du vill att vi behåller din intresseanmälan. Du kan när som helst ändra eller ta bort din anmälan. 

Observera att en spontanansökan/intresseanmälan inte per automatik gör dig aktuell för de lediga arbeten som vi annonserar. Du måste själv bevaka och söka lediga jobb hos oss. Prenumerera gärna på våra lediga jobb.

Intresseanmälan för arbete inom räddningstjänsten görs via Samhällsskydd mellersta Skaraborg Länk till annan webbplats.

Välkommen med din anmälan!

Bemanningsenheten

Bemanningsenheten finns till för att ersätta ordinarie personals frånvaro inom omsorgsförvaltningen och inom förskolan. På bemanningsenheten arbetar främst utbildad och erfaren personal, som är tillsvidareanställd.

Inom omsorgsförvaltningen arbetar även vikarier, som främst är under utbildning inom vård och omsorg eller som avser att påbörja sådan utbildning. 

Intresseanmälan vård och omsorg

Är du intresserad av att börja arbeta som vikarie inom vård- och omsorg kan du fylla i intresseanmälan vård och omsorg. 

Intresseanmälan förskolan

Är du intresserad av att börja arbeta som vikarie på någon av Skara kommuns förskolor kan du fylla i en intresseanmälan.

Denna sida uppdaterades