Sommarjobba inom omsorgen

Vill du ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt och ger erfarenheter för livet? Här hittar du alla sommarjobb inom omsorgen.

Är du över 18 år kan du jobba som sommarvikarie inom vård och omsorg. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till våra omsorgstagare som behöver hjälp för att klara av sin vardag.

Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och värdefulla meriter för framtiden oavsett om du ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch.

Sök här

Just nu är ansökningsperioden stängd. Men här publiceras länkarna när ansökan är öppen.

Vård och omsorg

Särskilt boende/korttid

Du arbetar på ett särskilt boende eller korttidsenhet. I ditt arbete stödjer du omsorgstagarens behov och önskemål, arbetet innehåller allt från omvårdnad till aktiviteter.

Hemvård

Du är ett personligt stöd för omsorgstagaren i hemmet och arbetar efter dennes behov och önskemål.

Sjuksköterska/HSL-assistent

Som legitimerad sjuksköterska blir dina arbetsuppgifter bland annat att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, ansvara för läkemedelshantering och dokumentation, handleda, stödja och delegera personal inom omsorgsförvaltningen i deras arbete.

Som sjuksköterskeassistent arbetar du självständigt och med att utföra delegerade arbetsuppgifter, där sjuksköterskor är dina mentorer.

Dagvård

Du arbetar med öppen verksamhet inom dagvård och dagverksamhet. Arbetet innehåller flera olika aktiviteter, exempelvis fika, spela bingo och promenad.

Mat och inköpsgruppen

Du arbetar i en liten servicegrupp som beställer och levererar färdiga lunchportioner samt levererar matkassar till omsorgstagaren. Enheten kräver B-körkort för manuell växellåda.

Stöd och behandling

Funktionshinder

Att arbeta inom funktionshinder innebär att du arbetar på en gruppbostad eller korttidsboende med omsorgstagare i varierande åldrar och olika behov. Här arbetar du stödjande och handledande för att möjliggöra att omsorgstagaren ska kunna leva med hög livskvalité.

Personlig assistans

Här arbetar du hos en särskild omsorgstagare där du hjälper denne att klara av sin vardag. Här ingår dagliga vardagssysslor och att följa med på olika typer av aktiviteter.

Vuxen resurs

Du kommer arbeta med vuxna som är beviljade behandling och boendestöd med fokus på individuella behov. Målet är att ge stöd och behandling till dem som blivit beviljade öppenvårdsinsatser inom områdena missbruk/beroende, socialpsykiatri och våld i nära relationer.

Kontaktcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Öppet Stänger kl. 16.30