Karta över busslinjer i Skara tätort

Linjekarta som gäller från 10 december 2018

< >

Att resa i Skara tätort

Busslinjer

Linje 1 trafikerar från Skaraberg via Julahuset, Botan, Domkyrkan, Munken, Busstation, Frejan, Vårdcentrum och ända till Hindsbo. På vardagar mellan 06-18.30 och på lördagar 09-14.30

Linje 2 trafikerar trafikerar från Valhall, via Coop-området, Folkets park, Bågen, Busstation, Vårdcentralen Vilan och ända till Julahuset. På vardagar 09-16 och på lördagar 09-14.30

Kostnadsfritt resande för dig som är 75 år eller äldre

Det är kostnadsfritt att resa om du har fyllt 75 år och har giltigt seniorkort med stadstrafiken och andra busslinjer inom Skara kommun.

Flextrafik

Flextrafik är kollektivtrafik för dig som har fyllt 75 år eller har ett färdtjänsttillstånd i grunden. Med Flextrafik reser du mellan två valfria adresser i Skara, t ex till och från hemmet, affären eller nära och kära. Se kartan.

Inom Skara tätort kan du åka med Flextrafik alla dagar i veckan enligt det tidsintervall som står i informationsbladet nedan.

För att beställa flextrafik ringer du 0771-91 90 90. Resan måste beställas senast en timme innan. Resan kostar 44 kronor och du betalar kontakt eller med kontokort. 

Flextrafik Skara (Vasttrafik.se) Länk till annan webbplats.

Karta över Skara

Flextrafik i Skara

Denna sida uppdaterades