Förvaltningschef Hans Persson

< >


Förvaltningschef slutar på barn och utbildning

Förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen Hans Persson slutar av privata skäl. Under en längre tid har det pågått en dialog mellan Hans och arbetsgivaren om hans situation. Efter överenskommelse med arbetsgivaren lämnar han sin tjänst redan idag.

– Jag och Hans har haft en bra och öppen dialog under hösten och jag respekterar och förstår hans beslut idag. Vi har pratat om hans situation under en längre tid, men han har nu kommit fram till beslutet om att säga upp sig av privata skäl. Organisationen står inför stora utvecklingsprojekt och vi behöver någon som kan satsa helhjärtat och det är därför Hans avslutar sin anställning redan idag, säger kommundirektör Linda Esseholt Hermansson.

Hans började som förvaltningschef årsskiftet 2020. Det blev fullt fokus på att hantera förvaltningens arbete i pandemin.

– Min tid i Skara har varit utvecklande och spännande och jag ser potential framåt för kommunen och barn- och utbildningsförvaltningen. Jag vill passa på att tacka för min tid och önskar mina kollegor lycka till med kommande utvecklingsarbete, säger Hans Persson.

– Vi kommer att ordna en tillfällig chefslösning som får uppdraget att genomlysa organisationsstrukturen för att skapa goda förutsättningar framåt för förvaltningen, avslutar Linda.

Denna sida uppdaterades