Foto: Lindha Johansson, personlig assistent i Skara kommun

< >


Tredje gången gillt

Tryggt är ett ord Lindha använder när hon beskriver Skara kommun som arbetsgivare. Två gånger har hon provat på att byta jobb, men båda gångerna har hon kommit tillbaka till omsorgen i Skara.

– Jag har arbetat i Skara kommun i drygt 20 år. De gånger jag bytt jobb har det varit för att jag har velat prova något nytt, men det har ju alltid slutat med att jag sökt mig tillbaka till Skara, skrattar Lindha Johansson personlig assistent i Skara kommun.

Att Lindha bor i Skara och har nära till jobbet är inte avgörande för att hon arbetar i kommunen. Det är mycket annat hon vill framhålla som gör att hon sökt sig tillbaka. Bland annat närheten till sina brukare men framförallt tryggheten i kommunen och kommunen som arbetsgivare.

– Jag känner mig trygg här. Jag känner till allt, jag känner mina brukare väl och jag känner mig trygg med kommunen som arbetsgivare. Jag vet vad jag får här och det är därför jag alltid sökt mig tillbaka. Jag trivs verkligen i Skara, säger hon.

Men Lindha ångrar inte att hon testat på att arbeta hos andra arbetsgivare, tvärtom. Hon har fått erfarenhet och lärdomar vilket gjort att hon växt som person.

– Jag har lärt mig väldigt mycket av att byta arbetsplats och utmana mig själv i nya miljöer och med nya arbetsuppgifter. Men Skara är hemma för mig, så är det, avslutar Lindha.

Sommarjobba hos oss

Vill du ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt och ger erfarenheter för livet? Här hittar du alla sommarjobb inom omsorgen.

Är du över 18 år kan du jobba som sommarvikarie inom vård och omsorg. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till våra omsorgstagare som behöver hjälp för att klara av sin vardag.

Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och värdefulla meriter för framtiden oavsett om du ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch.

Sök sommarjobb här

Spontanansökan

Du kan alltid lämna en spontanansökan till oss om du vill arbeta inom omsorgen. Just nu är behovet stort av personer med vårdutbildning eller vårderfarenhet. Tveka inte att lämna in en ansökan! 

Spontanansökan

Denna sida uppdaterades