< >


 En kärlekskomedi presenterad av Music Passion

Varje år arrangerar deltagare från daglig verksamhet och sysselsättning en föreställning för allmänheten. Gruppen som står för framträdandet heter Music Passion och i år heter föreställningen ”Heartbreak hotell”.

I år presenteras en kärlekskomedi där Suzy och James driver hotellet Heartbreak hotell. Affärerna börjar gå dåligt och de bestämmer sig för att bjuda in till en singelafton för att locka folk till hotellet.

– Okända gäster checkar in, förväxlingar, dramatik och romantik i en salig blandning. Dessutom erkänner James att han haft hemliga känslor för någon i över 30 år, berättar Lisen Rievall som arbetar på daglig verksamhet och sysselsättning och den som står bakom manus och regi till föreställningen.

Under året tränar deltagarna för fullt för att sy ihop det som senare mynnar ut i en föreställning för allmänheten.

– Genom teatern och gemenskapen utvecklas våra deltagare år efter år. Vi drivs av kärlek till konsten, brinnande engagemang och fin gemenskap. Där alla blir sedda och accepterade för den man är, säger Lisen.

Tid, plats och biljetter

Föreställningen presenteras vid tre tillfällen (24/11 klockan 15.30, 25/10.00 och klockan 18.00) i Viktoriasalen på omsorgskontoret i Skara. Biljetter finns att köpa i Kontaktcentret i Skara Stadshus.

Denna sida uppdaterades